Left Right
scrollTop top

Hacker scant de social media accounts van de ‘Temptation’-koppels en er vallen lijken uit de kast


Hacker scant de social media accounts van de ‘Temptation’-koppels en er vallen lijken uit de kast

We hebben nog maar twee afleveringen van ‘Temptation Island’ achter de kiezen, maar wie écht niet kan wachten, kan de mogelijke afloop van het programma al voorspellen. Zo heeft hacker Inti De Ceukelaire van StalkScan.com de social media accounts van de huidige ‘Temptation Island’-deelnemers doorgelicht en als we hem moeten geloven, kunnen we nu al de afloop van het programma voorspellen. En misschien zelfs het einde van enkele relaties. Spoiler alert!

De Temptation-journalistiek was vorig jaar een fluitje van een cent: Lize en Ken zwierden sinds dag één romantische foto’s op Instagram. Daaruit konden we dus afleiden dat de relatie van Lize en Jefferson zou afspringen.

Maar dit jaar valt er weinig te bespeuren op Facebook en Instagram. Het is duidelijk dat de huidige Temptation-deelnemers een fikse training gekregen hebben op het vlak van sociale media. Maar niet getreurd: hacker Inti De Ceukelaire wist via zijn programma StalkScan toch één en ander te achterhalen.

Ciao Meghan & Kevin

De Ceukelaire kwam erachter dat Meghan een aantal bedenkelijke foto’s likete, die doen vermoeden dat ze pas uit een relatie gestapt was. Ook stak Meghan een duim omhoog bij foto’s van verleiders Fabrizio, Tijs en Gino.

De foto’s die Meghan likete:

StalkScan

Samen in filmpje

Toch is er nog een sprankeltje hoop voor Meghan en Kevin. Hoewel Kevin zich in aflevering twee al volledig liet gaan, werd die in januari getagd in een filmpje waarin ook Megan te zien was. Eind goed al goed?

Dan toch nog samen?

Nog ‘interessanter’: twee maanden na de opnames van Temptation Island werd deze foto gepost. Megan en Kevin lijken hier nog gelukkig samen. De tags hebben ze ondertussen verwijderd, maar Stalkscan onthoudt alles! We vermoeden dat Kevin dan toch nog een kans krijgt.

Deborah & Tim?

Ook Tim, die tot nu toe hondstrouw lijkt, werd grondig doorgelicht. In de eerste twee afleveringen sliep hij liever buiten dan een kamer te moeten delen met verleidster Zwanetta. Het beleid op zijn eigen kamer was ondertussen “no girls allowed, only Deborah”.

Nochtans stond Tim vroeger bekend als een player. Dat beweert zijn vriendin Deborah tenminste. Nu post de Aalstenaar flirterige commentaren op foto’s van dames.

Recente comments van Tim:

Flirten met verleidster

Alsof dat nog niet genoeg is, liket hij foto’s van verleidsters Laetitia en Billy en was hij aanwezig op een evenement event genaamd ‘De Grote Muil Fuif XXL’. Zou Tim daar z’n tong in z’n mond gehouden hebben?

Nog straffer: vorige week verscheen Tim nog in een Instagram Story van verleidster Yana, waarin hij bewijst dat hij wel degelijk een ‘tettenman’ is, ook als het niet om de borsten van zijn vriendin gaat.

Huis te koop

Dit weetje geeft de doorslag: twee weken na het einde van de opnames kwam een huis op naam van Tim te koop te staan.

Wil Deborah nog steeds trouwen?

Maar wat het account van Deborah? Zij lijkt in ieder geval nog aan trouwen te denken. Ze likete namelijk wat foto’s in thema.

Toch niet trouwen?

Toch mogen we niet te snel conclusies trekken, want ze likte ook heel wat foto’s die heel wat anders doen vermoeden.

Ethisch?

Binnenkort gaat De Ceukelaire ook de accounts van andere deelnemers doorlichten. Stalscan is geen illegaal programma: enkel openbare info kan opgevist worden. Er wordt dus niet gehackt in de strikte zin van het woord. Of wat De Ceukelaire doet ethisch is, laten we in het midden.

Tijdens een interview met Vice beweert hij een “ethische hacker” te zijn: “Met mijn acties en gebruiksvriendelijke tools wil ik ook de niet-technische mensen bereiken omdat ze geen idee hebben van wat ze delen met het publiek.”

De Ceukelaire benadrukt ook dat Stalkscan alleen gebruik maakt van de bestaande zoekfuncties van Facebook en dus geen privacysettings omzeilt.

facebook

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899