Hailey Baldwin en Justin Bieber reageren op geruchten rond zwangerschap

Even leek het erop alsof Justin Bieber (27) en zijn vrouw Hailey Baldwin (24) een kindje verwachtten. Biebs deelde op Instagram namelijk een foto met de caption “ma en pa”. Hailey was er echter snel bij om te verduidelijken dat ze niet zwanger is en ze enkel “hondenmoeder en -vader” zijn.

Justin Bieber en Hailey Baldwin trouwden in 2018, maar aan kinderen denkt het koppel nog lang niet. Dat zei de 27-jarige zanger recent zelf nog in een interview met Ellen DeGeneres op de talkshow The Ellen DeGeneres Show. Hailey blijkt daar namelijk nog niet klaar voor en dat respecteert Bieber zonder problemen.

Overigens kenden de twee elkaar nog niet zo heel lang voor ze het jawoord gaven. Maar omdat Bieber en Baldwin tegen voorhuwelijkse seks zijn, moest het allemaal een beetje snel gaan toen.

Mom and dad

Fans van de Canadese zanger dachten gisteren ineens dat Hailey toch zwanger was. Biebs postte op Instagram namelijk een foto met het bijschrift “mom and dad“. Dat leek niet veel aan de verbeelding over te laten, maar blijkbaar gaat het toch om een misverstand. Hailey reageerde er namelijk snel onder om alle verwarring de wereld uit te helpen: “Ik denk dat je de caption misschien moet aanpassen naar ‘Dog Mom and Dad‘ voor iemand het verdraait”.

Meer
Lees meer...