Justin Bieber deelt foto’s van z’n huwelijk met Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin (al een tijdje ook Bieber) zijn voor de tweede keer getrouwd. De twee trouwden eerder al voor de wet, maar nu was het dan eindelijk tijd voor hun huwelijksfeest.

Met twee foto’s laat Justin Bieber aan de wereld weten dat hij (opnieuw) getrouwd is met zijn Hailey. De twee verloofden zich ondertussen al meer dan een jaar geleden en zijn nu dus echt man en vrouw.

Tweede huwelijk

Het is voor zowel Justin als Hailey hun tweede huwelijk, maar gelukkig was ook hun eerste met elkaar. Meer dan een jaar geleden gaven ze elkaar al hun jawoord voor de wet. Niemand wist dat het gebeurd was, we zagen enkel dat Hailey Baldwin haar naam op sociale media had veranderd naar Hailey Bieber.

En nu hebben Justin en Hailey Bieber hun huwelijk dus ook officieel gevierd. Op de foto’s zien we het gelukkige echtpaar. Beiden dragen ze wit en hoewel we niet veel zien van de jurk van Hailey, zien we wel al dat ze een indrukwekkende rug heeft. Wij kunnen niet wachten tot we de volledige foto’s te zien krijgen.

Bekijk hier de superromantische foto’s van “The Biebers”:

https://www.instagram.com/p/B3EfGVGHiBA/

Justin deelde ook zijn eerste foto met Hailey:

https://www.instagram.com/p/B27yaylHiaK/
Meer
Lees meer...