Hans Teeuwen neemt nieuwe conference over coronavirus op in woonkamer

Cabaretier Hans Teeuwen komt volgende week met een volledig nieuwe conference die zal gaan over de coronacrisis. De show wordt opgenomen in zijn woonkamer en is volgende week zaterdag te zien op NPO3.

Een van de zwaarst getroffen sectoren sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus is de cultuursector. Dat heeft ook de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen (53) gemerkt. Die had eind januari juist zijn nieuwe show Nou lekker dan aangekondigd, maar zag door de coronacrisis uiteraard al zijn voorstellingen geannuleerd worden.

“Maandenlang schrijf je aan een fantastische voorstelling en ineens gaat het niet meer door, mag ik de planken niet meer op. Het is alsof je een renpaard zijn benen afhakt, zo voelde ik mij”, legt Hans Teeuwen het uit in een filmpje op zijn Facebook-pagina. “Ik kon natuurlijk thuis gaan zitten en gaan drinken en drugs gaan gebruiken en hoeren bestellen … maarja, hoe leg ik dat uit aan mijn vrouw?”

Smerige Spelletjes

En dus ging Hans Teeuwen aan het werk. Hij schreef een volledig nieuwe show over deze coronacrisis. De conference kreeg de naam Smerige Spelletjes en is opgenomen in zijn woonkamer met de hulp van regisseur Max Porcelijn.

Smerige Spelletjes wordt op zaterdag 13 juni om 22.05 uur door Powned uitgezonden op NPO3.

Bekijk hier de aankondiging van Hans Teeuwen

Hans Teeuwen – SMERIGE SPELLETJES 13 JUNI 22:05 NPO3!!!!

Geplaatst door Hans Teeuwen op Vrijdag 5 juni 2020
Meer
Lees meer...