Left Right
scrollTop top

Harry Styles komt met nieuwe videoclip ‘Golden’


Harry Styles
© EPA

Harry Styles komt met een nieuwevideoclip. Met een (halfnaakte) foto op Twitter maakte hij dat nieuws bekend. Ondertussen kregen we ook al een teaser en het nieuws dat de videoclip verschijnt op maandag 26 oktober.

De Britse zanger Harry Styles zit absoluut niet stil. Zo wist hij onlangs de hoofdrol te bemachtigen in de verfilming van de roman My Policeman en nu komt hij ook met een nieuwe videoclip.

Golden

Het begon allemaal met een foto op Twitter, die foto werd gedeeld door HSHQ, het officiële account voor nieuws over de Britse zanger. Op de foto is Harry Styles te zien op een rots aan het strand. Hij heeft niet meer aan dan een broek en een baret en achter hem staat in grote gele letters ‘Golden’. Het nummer Golden is te vinden op het album Fine Line, maar kreeg nog geen videoclip. Daar komt nu verandering in. Na de foto volgde ook al een eerste teaser van de videoclip.

In de teaser zien we Harry door een tunnel rennen terwijl we het nummer al een beetje horen spelen in de achtergrond.

We mogen de videoclip van Golden dus verwachten op maandag 26 oktober. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze gelost worden om 17 uur aangezien de teaser precies om dat uur op de wereld losgelaten werd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…