“Hawk Tuah”-girl onderhandelt over realityshow rond haar leven

Het kan snel gaan in het leven. Dat bewijst ook Haliey Welch. De 21-jarige Amerikaanse ging enkele weken terug viraal door een grappige quote in straatinterview op YouTube en is sindsdien niet meer uit de media weg te slaan. Ondertussen zouden er ook al plannen zijn om een realityshow rond haar leven te maken.

De bekendheid van Haliey Welch, die beter bekend is als de “Hawk Tuah“-girl, ontstond na een straatinterview op het YouTubeaccount Tim & Dee TV. De jonge Amerikaanse beschreef daar nogal beeldig wat mannen helemaal gek maakt in de slaapkamer.

Daarna duurde het niet lang voor de identiteit van de “Hawk Tuah“-girl gevonden werd en sindsdien heeft ze recent verworven fame helemaal omarmd. Haliey maakte al merch en liet haar uitspraak ook registreren als handelsmerk. In de Plan Bri-podcast van Brianna LaPaglia reageerde ze ook op enkele wilde verhalen die van haar rondgingen. En voor wie het zou interesseren: ze is niet van plan een OnlyFansaccount te beginnen.

Realityshow

Toch wil Haliey nog even genieten van haar recent verworven bekendheid. Zo nam ze ontslag op haar job in een beddenfabriek. Daarnaast is ze ook van plan om te verhuizen naar Los Angeles. Wat ze daar precies zal doen, is nog niet helemaal duidelijk.

Mogelijk zal het gaan om een realityshow rond haar leven. Volgens de website TMZ zijn er daarover namelijk onderhandelingen bezig. Haar gevatte opmerkingen en herkenbaarheid zouden heel wat televisieproducenten aanspreken. Haliey sloot alvast recent een deal met een managementbureau om haar te helpen om lucratieve deals binnen te halen.

Meer
Lees meer...