Heeft Emma Watson een relatie met deze ‘Glee’-acteur?

Heeft Emma Watson een relatie met deze ‘Glee’-acteur?

Emma Watson wordt de laatste tijd wel erg vaak gespot samen met Chord Overstreet, die we vooral kennen als Sam uit ‘Glee’. In februari werd het duo voor de eerste keer samen gespot en na de Oscar-afterparty van Vanity Fair vertrokken de twee ook samen naar huis. 

Eind vorig jaar raakte bekend dat actrice Emma Watson en ondernemer William ‘Mack’ Knight een punt zetten achter hun relatie van meer dan twee jaar. Nu lijkt het erop dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden en deze keer bij iemand die ook bekend is.

Glee-acteur

In februari werd Emma Watson voor de eerste keer samen gespot met Chord Overstreet, die bekend werd door zijn rol als Sam Evans in de populaire serie Glee.

De twee gingen toen samen naar een concert van Nathaniel Rateliff and The Night Sweats in West Hollywood, Los Angeles en werden nadien samen gespot op café.

Page Six meent nu ook bevestiging te hebben dat de twee aan het daten zijn. “Het is raar, maar ja, ze zijn aan het daten. Maar Emma wil het graag rustig en privé houden”, klinkt het bij een bron. Een tweede bron vertelt aan het medium dat de relatie tussen de twee voorlopig puur vriendschappelijk is.

Oscars

Duidelijker bewijs kwam er na de Oscars, waar Emma Watson en Chord Overstreet aanwezig waren op de afterparty van Vanity Fair.

De twee verlieten het feestje op hetzelfde moment, wat natuurlijk puur toeval kan zijn, ware het niet dat Emma een grote kostuumvest over haar schouders droeg en dat Chord toevallig geen vest meer aanhad.

En oké, een vestje uitlenen kan nog steeds puur vriendschappelijk zijn, maar wij beginnen toch al stiekem te hopen dat hier een nieuw celebritykoppel gevormd is.

Gesponsorde artikelen