Heeft Josh “Peeta” Hutcherson net per ongeluk verklapt dat er extra Hunger Games-films aankomen?

Heeft Josh “Peeta” Hutcherson net per ongeluk verklapt dat er extra Hunger Games-films aankomen?

De cast van ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 2’ was te gast in de talkshow Conan, en acteur Josh Hutcherson (Peeta) zei wel iets heel interessants. Op de vraag of er misschien een prequel of sequel aankomt, zei hij gewoon “ja, hoor”, vooraleer Jennifer Lawrence hem met een vertwijfelde blik op andere gedachten bracht.

Later dit jaar zal met Mockingjay Part 2 de vierde en normaal gezien laatste film in de Hunger Games-saga in de bioscoop te zien zijn. Ter gelegenheid van de Comic Con-beurs in San Diego is de cast al aan een eerste charmeoffensief begonnen, en daarom waren de drie hoofdrolspelers – Jennifer Lawrence (Katniss), Josh Hutcherson (Peeta) en Liam Hemsworth (Gale) – te gast bij Conan O’Brien. En Josh was even iets te loslippig.

Van “Ja hoor” naar “We zien wel”

Conan stelde de vraag of filmstudio Lionsgate aan prequels of sequels dacht nu het einde van de uiterst succesvolle Hunger Games-reeks er zit aan te komen. Net terwijl Jennifer Lawrence rond de pot wil beginnen te draaien, zegt Hutcherson dat er wel degelijk extra films zitten aan te komen. Nadat Lawrence hem met grote ogen aankijkt, probeert hij echter te ontkennen, en zegt hij: “Ik heb niks gezegd. We zullen wel zien.”

Maar moeten we nu geloven dat Hutcherson “per ongeluk” zo’n bom liet ontploffen? Is dat niet hoe Peeta de hele boekenreeks lang mensen om de tuin probeert te leiden? Jennifer Lawrence denkt wel degelijk dat er ooit extra films zullen komen, maar die reboot zal volgens haar niet met dezelfde acteurs afgehaspeld worden. “Maar wel met jongere, en mooiere actrices. Voor jullie (aan Josh en Liam) is dat misschien anders omdat jullie gasten zijn, maar voor mij …”

getty images

Gesponsorde artikelen