Het ‘Dagelijkse Kost’-pand is getroffen door vandalisme … en de reactie van Jeroen Meus is geniaal!

Het ‘Dagelijkse Kost’-pand is getroffen door vandalisme … en de reactie van Jeroen Meus is geniaal!

Maandagnacht hebben vandalen met een fiets de ruit ingegooid van het pand in Leuven waar Jeroen Meus ‘Dagelijkse Kost’ opneemt. De snoodaards! Meus hoopt nu dat de daders zich aangeven en daar heeft hij een wel héél geniale strategie voor …

Het pand in de Leuvense Schrijnmakersstraat waar Jeroen Meus zijn kookprogramma Dagelijkse Kost opneemt, is ten prooi gevallen aan vandalen. Dat melden de kranten van Het Mediahuis en de VRT. Er werd een fiets tegen de deur gegooid, waardoor de ruit het begaf. De eigenares van de fiets, een 19-jarige studente uit Geel, had met het hele voorval niks te maken. Dat bevestigt de politie van Leuven. De studente heeft haar fiets dan ook teruggekregen. Vanop straat kan je de iconische keuken van Meus zien in het 18de-eeuwse herbergpand ‘De Dry Coppen’.

De reactie van Jeroen Meus is geniaal: hij wil de dader een smakelijke straf geven. “Als hij/zij het lef heeft om zich aan te geven dan kook ik er een heerlijk maal voor”, schrijft hij op Twitter. Vol ongeduld wacht hij nu af. “Ben benieuwd?” Wij ook, Jeroen!

Gesponsorde artikelen