Het grootste springkasteel ter wereld komt naar FACTS!

Het grootste springkasteel ter wereld komt naar FACTS!

Op zaterdag 7 en zondag 8 april strijkt FACTS weer neer in Flanders Expo in Gent. Deze happening voor echte geeks heeft nu twee nieuwe aanwinsten: ‘Beauty’ en ‘The Beast’. Naast het grootste springkasteel ter wereld, komt ook actrice Emilie de Ravin naar ons land!

FACTS is een droom voor scifi-, strip-, fantasy- en animeliefhebbers. De naam is een acroniem voor Fantasy, Animation, Comics, Toys en Space. En zoals elk jaar is er op de beurs heel wat te doen en te zien, waaronder dit jaar het grootste springkasteel ter wereld.

The Beast

The Beast is het grootste opblaasbare obstakelparcours op deze aardbol! Het springkasteel is 272 meter lang, weegt 6.000 kilogram en heeft een inhoud van twee miljoen liter lucht. Vrij indrukwekkend dus!

In 2017 kwam The Beast al eens naar FACTS, zij het in een kleinere versie. Deze editie is het springkasteel groter en in twee gesplitst. Zo kunnen nog meer bezoekers zich uitleven op het monster!

The Beauty

Naast The Beast zal ook The Beauty aanwezig zijn op de volgende editie van FACTS! Emilie de Ravin, aka Belle in de ABC-serie Once Upon A Time, zal beide dagen aanwezig zijn in Gent voor fotoshoots, signeersessies en panels.

De Ravin speelt niet alleen een Disney-prinses, maar ook de rollen van Claire Littleton in Lost, Tess Harding in Roswell en Brenda Carter in The Hills Have Eyes.

Wil je er zelf bij zijn? Tickets zijn nog te verkrijgen via de website.

Gesponsorde artikelen