‘Het Huis’: Eerste gast voor tiende seizoen bekend

Het Huis met Eric Goens krijgt een tiende seizoen. Vorige week verklapte Bart Kaëll tijdens een optreden namelijk dat hij een van de gasten van het aankomende seizoen zal zijn. Wie de andere gasten zijn en wanneer het programma zal uitgezonden worden, is voorlopig nog niet bekend.

Hoewel het concept van Het Huis heel eenvoudig is, is het programma al jarenlang een enorm succes op VRT 1. Televisiemaker Eric Goens nodigt voor het programma altijd een bekende gast voor 24 uur uit in een afgelegen villa. Op die manier hebben ze de tijd om lange en diepgaande gesprekken aan te gaan. Zo is er altijd een fysieke test, een terugblik op het verleden en een verrassende gast. Het zorgt altijd voor televisie waarbij je bekende mensen op een manier leert kennen zoals je hen nog nooit hebt gezien.

Tiende seizoen

Ondertussen is Het Huis dus al toe aan het tiende seizoen. Dat zal net zoals de voorbije jaren vermoedelijk in november of december uitgezonden worden op VRT 1. Een officiële releasedatum is er wel nog niet.

Wel weten we nu de eerste gast van dat jubileumseizoen. Het gaat om zanger Bart Kaëll. Die verklapte dat nieuws zelf tijdens zijn optrede vorige week. Voor Bart Kaëll wordt het overigens de tweede keer in Het Huis, want hij was er al eens kort te zien als verrassingsgast voor zijn partner Luc Appermont. Deze keer zal er echter een aflevering volledig rond hem draaien.

Meer
Lees meer...