Het nieuwe, indrukwekkende kantoor van Apple is nu ook open voor het publiek en dat ziet er zo uit

Er is al veel gezegd en geschreven over het nieuwe kantoor van Apple, maar nu is Apple Park in Californië eindelijk zo goed als af. Het gebouw van 4,2 miljard euro ziet eruit als een gigantische ufo en sinds deze vorige week is het ‘visitor center’ open voor het publiek.

8 jaar lang is er aan gewerkt en het kantoor kost zo’n 4,2 miljard euro, maar sinds vorige week kunnen de eerste bezoekers op bezoek komen. In het ronde kantoor mogen de fans niet komen, maar wel in het speciaal voor hen gemaakte ‘visitor center‘. Daar vind je, naast alle Apple-producten, ook merchandising van het Apple Park.

Dat kantoorgebouw is dan ook echt indrukwekkend. Het gebouw is groter dan het Pentagon, telt zeven verdiepingen en moet plaats bieden aan alle 13.000 werknemers. Een groot van dat personeel is al verhuisd, al zijn die blijkbaar niet allemaal even tevreden met hun nieuwe werkplaats.

Apple Park is zo goed als afgewerkt. De bomen in het middenplein zijn geplant en het dak ligt bijna vol met zonnepanelen. Alleen de speciaal voor de werknemers te bouwen sportschool is nog niet klaar.

Bekijk hier de indrukwekkende luchtbeelden van Apple Park …

… en het ‘visitor center‘ zie je hier.

Meer
Lees meer...