Het zit in de familie: ook de broer van WK-babe Axelle is duivels lekker

Iedereen kent ondertussen wel de knappe Axelle Despiegelaere die na de match tegen Rusland wereldberoemd werd dankzij haar opvallende aanwezigheid in de tribunes. Dat beauty in de genen zit, bewijst nu ook haar broer, Arthur. Op amper een dag tijd kreeg een fanpagina op Facebook meer dan 9.000 likes. En even later volgde al een tweede.

We hebben nu ook een mannelijke WK-hottie onder de voetbalsupporters. Arthur De Spiegelaere juichte afgelopen zondag enthousiast voor onze Duivels in het Maracanãstadion in Rio de Janeiro. Maar het was vooral zuslief Axelle die met de aandacht ging lopen. Kiekjes van het 17-jarig meisjes gingen de wereld rond. Iedereen heeft het dus over Axelle, maar haar broer mag er ook wel wezen. En dus verdient die ook een fanpagina op Facebook, moet iemand gedacht hebben. En dus werd ‘Iedereen heeft het over die Axelle, die broer is ook wel ne knappe zene’ opgericht. 

En dat wordt gewaardeerd door de liefhebbers van het mannelijk schoon. Het regent hartjes en complimentjes op de pagina over Arthur.

Niet veel later volgde al een tweede fanpagina. ‘Arthur, brother of the Belgian Red Devil’ werd opgericht. “Omdat haar broer ook zo lekker is,” klinkt het.  

Volgens de Facebookpagina’s is Arthur alvast net zo een grote supporter als zijn zus…

…en minstens zo knap!

Verder leren we dat hij naast Brazilië ook van Tirol houdt.

Krijgt Axelle nu concurrentie van haar broer? 

De twee laten het alvast niet aan hun hart komen en blijven even dikke vriendjes.

Meer
Lees meer...