Hier zijn nog drie kandidaten voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’ 2018

Hier zijn nog drie kandidaten voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’ 2018

Meedoen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’: voor sommigen is het de start van een carrière, soms is het de bevestiging. Na Hans Van Aken zijn nu ook de volgende drie kandidaten voor het quizprogramma met Erik Van Looy bekend en daar zit onder andere de grote baas van VIER bij. 

Wie iets wil betekenen in de media, in de politiek of in de sport, die zit op een gegeven moment in De Slimste Mens ter Wereld. Dat kan iedereen van Bart De Wever tot Linda De Win je beamen. En dus is ’t altijd uitkijken naar de nieuwe namen. Eéntje voor volgend jaar was al bekend: Hans Vanaken, de voetballer.
Maar ze hebben bij VIER dit jaar ook stevig in eigen boezem gekeken.

Wouter Vandenhaute

Want de eerste nieuwe naam is niemand minder dan Wouter Vandenhaute, de oprichter van Woestijnvis en gedelegeerd bestuurder van de holding De Vijver waar Woestijnvis en VIER dus onder zitten. Je eigen baas moeilijke vragen stellen? Erik Van Looy mag het gaan proberen, het duurt waarschijnlijk niet lang voor we weten of “het gebeurt”.

Maar Vandenhaute is niet de enige naam: ook radiopresentator Peter Van de Veire van radiozender MNM zal deelnemen. Uithoudingsvermogen heeft Van de Veire alvast genoeg: hij presenteert er onder andere Marathonradio en heeft ook Steracteur Sterartiest gepresenteerd. Het is voor Van de Veire de tweede deelname na zijn passage tien jaar geleden.

Clara Cleymans

De laatste nieuwe naam is actrice Clara Cleymans, zij is ook meteen de eerste vrouw in de lijst nieuwe naam voor de populaire quiz. Cleymans is vooral bekend van haar impressies in Tegen De Sterren Op, de titelrol van De Ridder en die van psychiater Vicky Renders in Code 37. Grote namen die tegenover elkaar zullen strijden in De Slimste Mens ter Wereld dus. De volledige lijst van deelnemers wordt binnen een maand bekend.

De Slimste Mens ter Wereld komt terug op het scherm in oktober, eind dit jaar weten we wie Xavier Taveirne opvolgt als Slimste Mens Ter Wereld. Vanaf dit jaar moet DSMTW het trouwens ook zonder één van zijn oudste juryleden doen.

Gesponsorde artikelen