Hilarisch: deze gast aapt Eminem overdreven na en ’t is pijnlijk accuraat

Hilarisch: deze gast aapt Eminem overdreven na en ’t is pijnlijk accuraat

De Twitter-gebruiker @larryislegend heeft een video gedeeld waarin hij de huidige stijl van rapper Eminem imiteert. En hij zit er niet naast. 

Hoewel de snelle, robotachtige flow van Eminem onmogelijk te evenaren is, maakt @larryislegend er een hilarische parodie van. Of de echte Eminem ermee zou kunnen lachen, is maar zeer de vraag. Maar de video werd wel al meer dan 60.000 keer geretweed.

De video:

Eminem dist Eminem

Ook Eminem zelf is nog teruggekomen op zijn recente wapenfeiten. Op Greatest, een track van zijn nieuwe verrassingsplaat ‘Kamikaze’ die afgelopen vrijdag uitkwam, rapt hij dat zijn vorige album ‘Revival’ “niet viraal is gegaan”. Maar voor ‘Kamikaze’ is dat duidelijk wél het geval. Heel de wereld kijkt nu met gapende mond naar de 45-jarige rapper.

Zijn geheim: een langere tracklist. Bovendien kakt Eminem alles en iedereen uit, die hem niet aanstaat in de huidige rap scene. En de lijst is lang. Telkens wanneer een rapper Eminem publiek van antwoord dient, krijgt Slim Shady weer meer publiciteit. Van Vince Staples tot Lil Yachty, ze hebben allemaal hun zegje gekregen. Als Eminem ooit op pensioen gaat als rapper, kan hij misschien een carrière als digital creative overwegen.

Gesponsorde artikelen