Hotel in Ibiza laat je gratis overnachten in glazen kamer in de lobby

In Ibiza kan je tegenwoordig overnachten in een wel heel bijzondere kamer. Een overnachting is helemaal gratis, maar er zit wel een addertje onder het gras. De kamer heeft namelijk glazen muren en staat in de lobby waardoor elke gast vlotjes kan binnenkijken.

Wil je goedkoop reizen en ben je niet al te fel gesteld op je privacy, dan is deze hotelkamer misschien iets voor jou. Het Paradiso Art Hotel in Ibiza biedt namelijk een volledig gratis kamer aan, maar dan moet je wel tegen pottenkijkers kunnen.

Betalen in privacy

Een nachtje in de zogenaamde Zero Suite is helemaal gratis, al betaal je wel in je privacy. De kamer heeft namelijk geen muren, maar enkel ramen van de vloer tot het plafond. Dat zou meevallen als de kamer ergens op het einde van de gang lag, maar niets is minder waar. De kamer ligt namelijk in het midden van de hotellobby. Dat betekent dat er de hele dag én nacht mensen passeren langs de kamer.

Verschillende TikTokkers verbleven al een nachtje in de kamer en deelden hun ervaring. Daarbij lieten ze weten dat het best meevalt aangezien je “toch niet beseft dat mensen je aankijken wanneer je aan het slapen bent”. Daarnaast laten ze ook weten dat de badkamer wél afgeschermd is. Je kan dus wel op je gemak naar het toilet of een douche nemen.

Elke gast kan één nacht per jaar in de kamer verblijven. Als je langer naar Ibiza gaat, zul je dus wel moeten betalen voor je andere overnachtingen.

Bekijk hier enkele TikToks van mensen die overnachtten in de kamer:

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights – Em1r
@olympiaanley Reply to @wellaliceitseems would you stay in this hotel room? #ibiza #free #hotel ♬ original sound – Olympia Anley
@abbie_john97 🌸 PARADISO ART HOTEL IBIZA 🌸 #zerosuite #glassroom #ibiza #paradiso #freeroom #crazygirl @caitlanfoster1 @megcoburn98 ♬ Stayin Alive – Bee Gees
Meer
Lees meer...