‘Huizenjagers’ trekt deze week naar de Ardennen

In de nieuwe week van Huizenjagers doen we een verrassende regio aan. De makers gaan namelijk op zoek naar de beste staycation-pareltjes van de Ardennen. 

Het tiende seizoen van Huizenjagers ging recent – na enkele maanden pauze – weer van start met een tocht door de Westhoek. Vorige week leverden die nieuwe afleveringen meteen een recordscore op, want één makelaar kreeg namelijk twee boden binnen van de potentiële kopers.

Ardennen

Deze week ziet de opdracht er iets anders uit dan we gewoon zijn. De makers moeten namelijk op zoek naar vakantiehuisjes in de Ardennen. Het trio makelaars bestaat in de eerste plaats uit Sophie. Zij is naast makelaar ook lifecoach en probeert die kennis te gebruiken bij het verkopen van huizen. Ze is een Brusselse die oorspronkelijk Franstalig was, maar al snel Nederlands leerde. Met deze opdracht wil ze haar grenzen verleggen.

Vanessa verhuisde jaren geleden met haar man naar Rendeux, niet zo ver van La Roche. Sindsdien is ze aan de slag als makelaar en zo heeft ze op elf jaar tijd al heel de Ardennen afgespeurd. Met Peter krijgen de twee vrouwen geduchte concurrentie. Hij deed in het verleden namelijk al eens mee en won toen meteen Huizenjagers. Ook voor hem zijn de Ardennen bekend terrein.

Vakantiehuizen

De drie makelaars moeten in de Ardennen dus op zoek naar vakantiehuizen en buitenverblijven. Dat gaat van een toevluchtsoord om het drukke en lawaaierige Gent te ontvluchten tot een huis aan het water.

Verder wordt er ook gezocht naar een vakantiehuisje waar haar kinderen en kleinkinderen op vakantie kunnen komen en waar plaats is voor drie honden. En ook de laatste opdracht gaat over een hondvriendelijk, en vooral zeer authentieke woning.

Huizenjagers is van maandag tot en met donderdag dagelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...