‘Huizenjagers’: Makelaars staan voor moeilijke en heel uiteenlopende week

Het tiende seizoen van Huizenjagers ging vorige week van start met de beruchte miljoenenweek. Deze week krijgen de makelaars heel andere opdrachten in Limburg. Zo moeten ze onder andere op zoek naar een kangoeroewoning en een hondenkwekerij.

Ook in het nieuwe seizoen van Huizenjagers zien we elke week van maandag tot donderdag drie makelaars aan het werk zien. Elke dag krijgen zij een nieuwe opdracht waarbij een persoon of een gezin op zoek is naar een geschikte woning. Zo zagen we de makelaars vorige week onder andere een appartement zoeken voor Lesley-Ann Poppe.

Makelaars

Het makelaarstrio bestaat deze week uit drie vrouwen. Opvallend genoeg – al zijn we natuurlijk in Limburg – hebben twee daarvan Italiaanse roots. Zo is er in de eerste plaats de meest ervaren Claudia. Zij werkt namelijk al 18 jaar in de sector. Zij kent dan ook alle kneepjes van het vak en weet dat je je pand door en door moet kennen en vooral goed moest luisteren naar de potentiële kopers.

Daarnaast is er ook Tiziana. Zij werkte lang in de IT-sector en is dus redelijk nieuw in het vastgoed, al ligt daar wel haar grote passie. Zij schrikt er niet voor terug om panden te tonen die eigenlijk niet helemaal overeen komen met de eisen van de kopers, om hen dan toch te proberen overtuigen.

Tot slot is er ook nog Ilona, die al acht jaar in de sector werkt. Zij houdt van een informele aanpak, maar dat wil niet zeggen dat ze geen winnaarsmentaliteit heeft.

Kopers

De nieuwe week gaat van start met Dirk & Yolanda als potentiële kopers. Yolanda heeft een spierziekte en dat zorgt ervoor dat er wel wat extra eisen zijn voor hun nieuwe woning. Zo moet de slaapkamer en de badkamer op het gelijkvloers zijn en willen ze ook een plaats voor een jacuzzi. Daarvoor is er een budget voorzien van 450.000 euro.

Moeder en zoon Sena & Nevin zoeken dan weer een appartement in het centrum van Genk. Dat is bedoeld voor mama Nevin, aangezien haar twee dochters het huis uittrekken. Haar budget is 350.000 euro.

Daniele & Stephani zijn broer en zus, maar zouden toch graag samenwonen. Stephani heeft bovendien al twee kinderen en Daniele wil ook kinderen. Daarom zoeken ze een kangoeroewoning met een budget van 400.000 euro.

Tot slot proberen de makelaars ook Henk & Frances te helpen. Zij zoeken al 1,5 jaar een nieuwe woning, maar met tien honden is dat geen evidente opdracht. Die landelijke woning moet sowieso een grote tuin hebben voor een hondenkwekerij. Daarvoor hebben ze een budget van 475.000 euro.

Huizenjagers is iedere maandag tot en met donderdag te bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...