‘Huizenjagers’ met Lesley-Ann Poppe zorgt voor opvallend tv-moment: “We krijgen net een parkeerboete”

Sinds deze week is Huizenjagers terug met een gloednieuw seizoen. Daarbij is het ook al meteen tijd voor de miljoenenweek. In die miljoenenweek hebben de kijkers ondertussen al twee afleveringen gezien, maar vanavond doet een opvallende deelnemer haar intrede. Lesley-Ann Poppe gaat namelijk op zoek naar een luxeappartement in Knokke. Maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

Het tiende seizoen van het Play4-programma Huizenjagers is begonnen. De komende weken zullen verschillende makelaars van over heel Vlaanderen koppels en gezinnen meenemen op huizenjacht. Naar goede gewoonte is er ook dit seizoen plaats voor een miljoenenweek en daar doet ook een bekend gezicht aan mee.

Lesley-Ann Poppe

De naam Lesley-Ann Poppe is ondertussen al jaren een vaste waarde in de mediawereld. Het model raakte bekend door haar deelname aan Komen Eten ondertussen al meer dan 12 jaar geleden. Daarna deed ze nog mee in verschillende programma’s, waaronder De Slimste Mens Ter Wereld.

Ondertussen schreef ze ook boeken, maar uiteindelijk volgde ze toch haar passie voor ondernemen. Lesley-Ann Poppe heeft zo haar eigen webshop en groothandel voor beautyproducten.

Boete

Dat de tv-persoonlijkheid samen met haar man Kevin over genoeg budget beschikt om een luxeappartement aan de zee te kopen, dat blijkt vanavond. In de nieuwe aflevering is het koppel namelijk op zoek naar een buitenverblijf voor hen en de kinderen.

Die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot, want wanneer ze een appartement op de dijk aan het bezoeken zijn, zien ze hoe ze in de verte een bekeuring voor fout parkeren krijgen. “Dat is betalend parkeren?”, klinkt het. “Ochja, foutje van de firma.” Als het koppel uiteindelijk voor dat appartement kiest, zullen ze dus beter moeten opletten tijdens het parkeren.

Huizenjagers is elke week van maandag tot donderdag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...