‘Huizenjagers’: Lesley-Ann Poppe duikt al meteen op tijdens miljoenenweek

Vanaf volgende week gaat het nieuwe seizoen van Huizenjagers van start. Net zoals vorig seizoen wordt de spits afgebeten door een miljoenenweek, waarin de huizenjagers op zoek zullen moeten gaan naar huizen voor kopers met een budget van meer dan een miljoen euro. Daarbij hoort ook Lesley-Ann Poppe, die samen met haar man Kevin op zoek is naar een buitenverblijf in Knokke.

Het tiende seizoen van Huizenjagers staat voor de deur en daarin zullen we elke week opnieuw kunnen zien hoe drie makelaars op zoek gaan naar de perfecte woning voor verschillende kopers. In de eerste week worden we opnieuw getrakteerd op een miljoenenweek, waarbij we al meteen een bekend gezicht te zien krijgen.

Lesley-Ann Poppe

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen, die uitgezonden zal worden op woensdag 10 januari 2024, zal Lesley-Ann Poppe samen met haar man Kevin op zoek gaan naar een buitenverblijf in Knokke. Daar zal ook plaats moeten zijn voor hun drie kinderen. Maar het mag ook wel wat kosten, want Lesley-Ann en Kevin hebben een budget van 1,25 miljoen euro.

Of Lesley-Ann Poppe het droomhuis voor haar gezin zal vinden, komen we dus volgende week te weten. Want vanaf dan doorkruist het Huizenjagersbusje opnieuw het hele land, met elke week drie makelaars die zullen proberen om dé woning te vinden die aan de eisen van de kopers voldoet. In de eerste week zullen we dus luxueuze woningen te zien krijgen, want alle kopers hebben een budget van minstens een miljoen euro.

Bekijk hier nog eens de teaser voor het nieuwe seizoen van Huizenjagers:

Het tiende seizoen van Huizenjagers is vanaf maandag 8 januari 2024 elke maandag tot en met donderdag om 20.20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...