‘I am a Killer’ seizoen 5 staat nu op Netflix

Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar het vijfde seizoen van I am a Killer. In die reeks komen moordenaars aan het woord die zelf hun verhaal doen. De reeks werd eerder dit jaar verlengd voor nog twee seizoenen, waarvan het eerste nu dus op de streamingdienst te vinden is.

Netflix heeft het vijfde seizoen van de docureeks I am a Killer gelost. In die reeks staat elke aflevering een moordenaar centraal die zijn, haar of hun verhaal doet. Dat verhaal wordt verder ondersteund door gesprekken met andere betrokken en extra beelden.

Seizoen 5

Het gaat al om het vijfde seizoen van de I am a Killer op Netflix. Dat seizoen komt er iets minder dan twee jaar na het vorige en bestaat uit zes gloednieuwe afleveringen. In elke aflevering zal een moordenaar – of in het geval van aflevering 2 een koppel – centraal staan. Het gaat hierbij om Jamel Hatcher, Ashley Morrison en Christian Sims, Higinio Gonzalez, Ezdeth Highley, Rex Groves en Makueepee Whitford.

In de officiële trailer kwamen al enkele van de moordenaars aan het woord. Ook kregen we al enkele familieleden van slachtoffers te zien. Het gaat in dit seizoen om uiteenlopende zaken. Zo zijn er onder andere een moordenaar die zijn oma vermoordde, een overvaller die beweert dat hij niet wist dat z’n wapen geladen was en een man die de moeder van zijn kind vermoordde.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...