‘I am a Killer’ seizoen 5 krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het vijfde seizoen van I am a Killer. In die reeks komen moordenaars aan het woord die zelf hun verhaal doen. De reeks werd eerder dit jaar verlengd voor nog twee seizoenen, waarvan het eerste al volgende maand zal verschijnen op de streamingdienst.

Vanaf woensdag 16 oktober zal je op Netflix kunnen kijken naar het vijfde seizoen van de docureeks I am a Killer. In die reeks staat elke aflevering een moordenaar centraal die zijn, haar of hun verhaal doet. Dat verhaal wordt verder ondersteund door gesprekken met andere betrokken en extra beelden.

Seizoen 5

Binnenkort is het al tijd voor het vijfde seizoen van I am a Killer op Netflix. Dat seizoen komt er iets minder dan twee jaar na het vorige en zal vermoedelijk bestaan uit zeven afleveringen. In de trailer krijgen we namelijk zeven moordenaars te zien die waarschijnlijk elk centraal zullen staan in een aflevering van de reeks.

In de officiële trailer horen we ze al een deel van hun verhaal doen en komen er ook al familieleden van hun slachtoffers aan het woord. Zij worden al kort omschreven door Netflix bij de trailer. “Van een man die zijn grootmoeder vermoorde tot een gewapende overvaller die beweert dat hij niet wist dat zijn wapen geladen was: veroordeelde moordenaars vertellen hun misdaden in hun eigen woorden”, klinkt het.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het vijfde seizoen van I am a Killer verschijnt op woensdag 16 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...