Ian Thomas gaat het sexappeal van ‘Familie’ doen stijgen als verleidelijke ingenieur 

Ian Thomas gaat het sexappeal van ‘Familie’ doen stijgen als verleidelijke ingenieur 

‘Familie’, de oudste soap van het land, heeft een nieuwe BV weten te strikken. De jongeling in kwestie is niemand minder dan zanger en acteur Ian Thomas. Hij zal in de reeks het personage Elias Van Wilder vertolken, een vlotte ingenieur die vooral de vrouwen zal weten te charmeren.

Dit wordt niet de eerste keer dat Ian Thomas zich aan acteren waagt. Zo was hij eerder al te zien in de VTMKZOOM-serie Kattenoog. Ook speelde hij als kind een gastrol in Spoed. Toch wordt de rol van Elias in Familie zijn eerste grote tv-opdracht. Toen Ian Thomas de vraag kreeg of hij het zag zitten om mee te doen in Familie was hij meteen enthousiast.

(Dit personage stak Amélie neer in Familie.)

“Vrouwenmagneet”

“Ik zei meteen volmondig ‘ja’ toen mij de vraag werd gesteld om de cast van Familie te vervoegen”, zegt Ian Thomas in een persbericht. “Ik ben natuurlijk met de reeks opgegroeid en het lijkt me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen. De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen. Ik voel me helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur.”

(Trudy moest vorig jaar na 20 jaar uit Familie vertrekken.)

Guido en Quinten jaloers

Elias zal dit voorjaar nog zijn intrede doen in Familie. Hij gaat in het huis van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) wonen en zal de lege kamer van Evy (Marianne Devriese) inpalmen.

De dames zijn meteen fan van Elias, maar Guido (Vincent Banic) en Quinten (Maxime De Winne) moeten aanvankelijk niets van hem weten. Elias zal er geen doekjes om winden en zal zijn pijlen meteen volop op Stefanie richten. Binnenkort weten we of daar meer van komt.

(Dit is het nieuw lief van Ian Thomas.)

VTM

Gesponsorde artikelen