Ian Thomas opent tijdelijk legale cannabisshop in Antwerpen

Ian Thomas gaat een samenwerking aan met Ganõ, een keten van CDB-winkels. In Antwerpen opent de zanger een pop-upwinkel die je van 28 augustus tot 1 september kan bezoeken. CDB is de niet-psychoactieve stof in cannabis, je wordt er dus niet high van.

In de Ganõ-winkel van Ian Thomas zal je een assortiment van etherische CBD-oliën kunnen vinden, net als geurkaarsen op basis van terpenen: Fullmoon+, Happiness+ en Peace&Love+.

Ian Thomas wil taboe doorbreken

Ian Thomas gelooft sterk in de voordelen van CBC en wil naar eigen zeggen het taboe rond de stof doorbreken: “Samen met Ganō wil ik de perceptie rond CBD verruimen. Ik wil mensen overtuigen om de natuur in te zetten in hun dagdagelijkse patroon. #natureisfuckingreat.”

Muzikaal optreden van Ian Thomas

Ook Ian Thomas zelf zal in de winkel te bespeuren zijn. Hij begeleidt het evenement naar eigen zeggen “met nieuwe sounds en good vibes”. Dat zegt hij in de kranten van De Persgroep.

De CBD-winkel van Ian Thomas is open van 28 augustus tot 1 september 2019 in de Kloosterstraat 167 in Antwerpen. Je bent welkom tussen 11 en 20 uur (zondag van 10 tot 16 uur).

Gesponsorde artikelen