Is de geniale muziek van ‘Temptation Island’ je al opgevallen? Hier vind je een playlist op Spotify met alle nummers!

Is de geniale muziek van ‘Temptation Island’ je al opgevallen? Hier vind je een playlist op Spotify met alle nummers!

‘Temptation Island’ op VIJF brengt ons iedere week opnieuw choquerende beelden en geniale quotes, maar ook de muziek van het programma is meer dan de moeite. De juiste nummers met de passende songteksten maken de hoogtepunten van iedere aflevering nog net dat tikkeltje legendarischer. Voor de echte fans, die ook na ‘Temptation Island’ de soundtrack willen beluisteren, is er nu een playlist op Spotify.

This is what you get when you mess with love …” van GusGus terwijl Gino en Deborah kussend in bed liggen, kon wel tellen als subtiele sneer naar Tim. Een waggelende en in zijn dekbed ingepakte Kevin kreeg dan weer begeleiding van “I’m gonna send him to outer space” van The Prodigy terwijl de laatste feestnacht in beeld kwam op de tonen van “Oooh I love you so, but why I loved you I’ll never know” van Cassius.

Het zijn maar drie korte voorbeelden van hoe de soundtrack iedere week Temptation Island tot onze favoriete guilty pleasure maakt … en waarom we al weken roepen voor opslag voor de monteurs van het programma.

But I’m weak, and what’s wrong with that?”

Als extraatje kregen we zelfs nog eens kort Weak van AJR te horen. Dat nummer werd vorig jaar legendarisch als toepasselijke soundtrack onder het losgaan van Jefferson met Natasja en Merijn met Pommeline in het mannenresort. Het was toen dat veel kijkers voor het eerste zagen hoe geniaal de muziek tijdens Temptation Island is.

De monteurs van Temptation Island besloten dan ook om een playlist te maken op Spotify zodat iedereen altijd en overal kan genieten van hun uitstekende muziekkeuze. Momenteel staan er al 100 nummers in de lijst en iedere donderdag komt er een update.

Beluister hier de beste nummers uit Temptation Island:

Heb je door de muziek zin gekregen om zelf te gaan relaxen in Thailand? Kijk dan hier!

Gesponsorde artikelen