Is Johnny Depp ernstig ziek? Fans maken zich zorgen door foto’s op Instagram

Is Johnny Depp ernstig ziek? Fans maken zich zorgen door foto’s op Instagram

Fans van Johnny Depp zijn ongerust over de gezondheid van de acteur. Hij poseerde deze week voor enkele foto’s in Rusland, en daarop leek hij veel magerder dan een tijdje geleden. Sommigen herkennen hem zelfs al niet meer.

Johnny Depp was de voorbije week in Rusland om er met zijn band, Hollywood Vampires, op te treden. Daarin speelt hij gitaar. Fans schrokken zich een hoedje toen ze zagen hoe mager de acteur geworden is. Zijn uiterlijk ziet er absoluut niet gezond uit. Natuurlijk verandert Johnny Depp wel vaker van look om één van zijn talrijke personages neer te zetten. Dus wie weet is hij met een nieuw project bezig, maar het is niet geweten wat dat zou kunnen zijn. Ziekte is dus niet uitgesloten. “Ik denk dat mijn held er ziek uitziet”, schreef één persoon op Instagram.

Moeilijk jaar

Het is een zwaar jaar geweest voor Johnny Depp. Er lopen verschillende rechtszaken waarbij de acteur betrokken is. Hij klaagde zelf z’n voormalige management aan, omdat ze geld aan derde partijen zouden hebben geleend en zouden hebben geïnvesteerd zonder zijn toestemming. Hij is ook gescheiden van actrice Amber Heard, maar dat sleepte aan omdat ze hem beschuldigt van fysiek misbruik. Ze kreeg uiteindelijk zeven miljoen dollar toegewezen, een bedrag dat ze aan het goede doel stortte.

Voorlopig heeft Depp nog niet gereageerd op de geruchten. Volgens IMDb is de acteur momenteel met twee films bezig: Richard Says Goodbye is net ingeblikt, en The Invisible Man wordt weldra gefilmd. We kunnen alleen maar hopen dat z’n nieuwe look daar iets mee te maken heeft. Er komen dit jaar nog verschillende films met Johnny Depp aan, waaronder natuurlijk de nieuwe Fantastic Beasts-film.

Gesponsorde artikelen