Jani Kazaltzis en James Cooke komen samen met programma ‘Jani en James doen-het-zelf’

Hoewel augustus nog volop bezig is, zijn zenders nu al bezig met het nieuwe tv-seizoen. Vanaf september zullen er op verschillende zenders opnieuw heel wat nieuwe programma’s te zien zijn. Een daarvan is Jani en James doen-het-zelf op Play4. Daarin gaan de twee vrienden verschillende uitdagingen aan.

Jani Kazaltzis en James Cooke zijn samen al heel wat jaren op televisie te zien. Jani begon zijn carrière in het iconische Zo man Zo Vrouw en James was enkele jaren later voor het eerst te zien bij Gert Late Night. Ondertussen is het duo niet meer van het scherm weg te slaan en deden ze ook allebei mee aan Over de Oceaan. Toch hebben ze nog nooit echt iets samen gemaakt, maar daar komt binnenkort verandering in.

Jani en James doen-het-zelf

Voor het allereerst in hun carrière maken boezemvrienden Jani en James samen een televisieprogramma. Ze hebben allebei een bloeiende carrière, maar stel dat ze niet in de media waren terechtgekomen? Welke andere talenten hebben beide heren nog? Met hun opvallende camper trekken ze heel Vlaanderen rond om verschillende jobs voor enkele dagen over te nemen.

Van schooldirecteur tot frituuruitbater, ze doen het allemaal. We krijgen een inkijk in de vriendschap tussen Jani en James, maar of ze deze uitdaging tot een goed einde zullen brengen, zal nog moeten blijken. 

Meer
Lees meer...