Jani Kazaltzis en James Cooke steken de handen uit de mouwen in nieuwe programma ‘Jani & James Doen-het-zelf’

Goede vrienden Jani Kazaltzis en James Cooke werken voor het eerst samen voor televisie. De twee maken voor Play4 namelijk het programma Jani & James Doen-het-zelf. Daarin nemen ze verschillende zaken van zelfstandigen voor een paar dagen over om te kijken of het iets voor hen is.

James Cooke kennen we natuurlijk allemaal als sidekick van Gert Verhulst in verschillende talkshows. Maar ondertussen heeft hij met James De Musical ook al enkele jaren zijn eigen zeer succesvol programma. Jani Kazaltzis leerden we dan weer kennen in stylingprogramma’s zoals Zo Man Zo Vrouw, maar ondertussen kan je hem ook zien in bijvoorbeeld Viva la Feta.

Zelfstandigen

Hoewel het duo al lang bevriend is, werkten ze nog nooit samen, maar daar komt binnenkort verandering in. Voor Jani & James Doen-het-zelf trekken ze met een opvallende camper namelijk van zelfstandige zaak naar zelfstandige zaak om er de boel enkele dagen over te nemen. Dat belooft alvast de nodige hindernissen, maar evengoed hilarische situaties op te leveren.

“We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist. Met onze camper, een nogal opvallend exemplaar trouwens, trekken we heel Vlaanderen rond op zoek naar verschillende zelfstandigen wiens job we voor even gaan overnemen”, leggen James en Jani uit.

Camper

“Want stel dat wij samen een zaak zouden opstarten, zou dat eigenlijk wel werken? Dat gaan we nu zelf mogen ondervinden. Het zal een hele uitdaging worden, maar we gaan alles op alles zetten om het tot een goed eind te brengen. Dat is toch onze ingesteldheid en we hopen echt dat het gaat lukken! Uitdagingen genoeg trouwens, want we slapen ook nog eens samen in een camper … we zijn close, maar zo close zijn we nog nooit geweest! Let’s pray for te best!”, klinkt het enthousiast.

Jani & James Doen-het-zelf is dit voorjaar te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...