James Cooke maakt eerste naam voor nieuw seizoen ‘James De Musical’ bekend

Het nieuwe seizoen van James De Musical op Play4 laat vermoedelijk nog wel even op zich wachten, maar nu is er toch al een eerste naam bekendgemaakt. Tijdens James De Musical Live on Stage in de Lotto Arena onthulde James Cooke namelijk op spectaculaire wijze Metejoor als toekomstige gast.

Tijdens het tweede seizoen van James De Musical kwam Play4 met groot nieuws rond het programma. Er werd namelijk gewerkt aan een liveshow in de Lotto Arena. Onder de naam James De Musical Live On Stage zou het programma verschillende artiesten zelf laten deel uitmaken van hun eigen muzikale verhaal. Aanvankelijk zou die live musical enkel op zaterdag 4 februari te zien zijn, maar door het grote succes werd daar vrijdag 3 februari aan toegevoegd als datum.

Afgelopen weekend konden dus duizenden mensen live gaan kijken naar een show rond het populaire programma. Daar konden ze onder andere Natalia, Margriet Hermans, Willy Sommers en Bart Peeters aan het werk zien.

Metejoor

Maar James Cooke had ook groot nieuws. Zo bevestigde hij wat iedereen al had verwacht, namelijk dat er een derde seizoen aankomt van James De Musical. En bovendien maakte hij ook al de eerste naam van dat nieuwe seizoen bekend. Boven de zaal ging er namelijk een groot cadeau waarin op het einde van de show onthuld werd wie erin zat. En dat bleek niemand anders te zijn dan zanger Metejoor.

Wanneer het derde seizoen van James De Musical te zien zal zijn op Play4 is nog niet geweten. Vermoedelijk zal dat – net als de voorbije jaren – ergens in november of december zijn.

Meer
Lees meer...