‘James De Musical’ is binnen twee weken al terug te zien

Volgende maand komt James De Musical met een tweede seizoen. Eerder liet Play4 al weten welke bekende gezichten hun eigen musical zullen krijgen en nu is er ook eindelijk een releasedatum. Vanaf 8 december beginnen de nieuwe afleveringen.

James De Musical komt dit jaar nog terug. Deze zomer werkte Play4 aan een tweede seizoen en dat seizoen zal vanaf 8 december te zien zijn. In het programma worden bekende Vlamingen geëerd in een echte musical. Daarin zien zowel de kijkers als de centrale gast hun volledige leven voorbijflitsen.

James De Musical

Vorig jaar zagen de kijkers hoe onder andere Gert Verhulst, Jani Kazaltzis en Natalia werden gevierd in een echte musical. Daarin gingen James Cooke en een grote groep acteurs aan de hand van vijf musicalacts op een reis door het leven van de centrale gasten.

Deze keer is het aan nieuwe centrale gasten. Vanaf donderdag 8 december zien we zo de levens van Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts voorbijflitsen.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering staat regisseur en presentator Erik Van Looy centraal. In zijn musical zien we hoe hij als kleine filmfanaat uitgroeide tot een van de bekendste regisseurs van ons land. En daartussen maakt de kijker natuurlijk ook kennis met zijn eeuwige liefde voor “den Antwerp”.

“Erik is het voorbije jaar zestig geworden. Dat was uiteraard een heel goede aanleiding om hem een musical te schenken over de belangrijkste momenten in zijn leven. Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij bij hoog en laag beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten”, klinkt het alvast bij James Cooke. Het resultaat krijgen we dus op 8 december te zien op Play4.

Bekijk hier de eerste beelden:

James De Musical is vanaf 8 december elke donderdag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...