‘Junior op zoek naar de liefde’ is vanaf april te zien op Eén

Vanaf dinsdag 19 april kan je op Eén kijken naar Junior op zoek naar de liefde. Daarin gaat Junior Planckaert op zoek naar zijn volgende grote liefde. Hij krijgt daarbij de hulp van zijn (grote) familie en een psychologe.

Junior Planckaert krijgt vanaf dinsdag 19 april zijn eigen programma. In Junior op zoek naar de liefde gaat de 29-jarige telg van één van Vlaanderens bekendste gezinnen opnieuw op zoek naar de liefde van zijn leven. Junior is sportief, maar door een motorongeluk moest hij maandenlang revalideren. Hij woont nog thuis, maar droomt ervan om zijn eigen leven op te bouwen. En dat doet hij het liefst met iemand aan zijn zijde.

Junior Planckaert

De Planckaerts zijn al jaren één van de bekendste families van Vlaanderen. Van 2003 tot 2009 kon heel het land de familie volgen in hun realityshow. Daarna was het even stil, maar in 2020 was de familie terug met Château Planckaert. Daarin zijn alle kinderen en kleinkinderen weer te zien, maar nu krijgt een van de kinderen ook nog een eigen programma. In Junior op zoek naar de liefde gaat Junior op zoek naar zichzelf en naar de ideale vrouw.

Na een relatie van acht jaar, werd Junior op zijn 25ste terug single. Daar wil hij nu, vier jaar later, verandering in brengen. Met de hulp van psychologe Sarah Van Pelt, beste vriend Bram en zus Stephanie zal hij proberen om zichzelf eindelijk weer open te stellen voor een nieuwe relatie.

Stephanie zoekt mee

Naast Junior op zoek naar de liefde op Eén, komt er ook een nieuwe exclusieve VRT NU-reeks. In Stephanie zoekt mee zien we hoe zus Stephanie Planckaert zich verdiept in het thema liefde. Zij praat met Junior, psychologe Sarah Van Pelt en alle deelnemers over verschillende thema’s die tijdens de afleveringen aan bod komen. Ze zal de kijkers ook af en toe meenemen achter de schermen.

Junior op zoek naar de liefde is vanaf dinsdag 19 april te zien op Eén en via VRT NU. Ook van Stephanie zoekt mee staat er vanaf 19 april wekelijks een nieuwe aflevering op VRT NU.

Meer
Lees meer...