James Cooke lost eerste beelden van ‘James De Musical’

De Vlaamse televisiepresentator en musicalacteur James Cooke (37) staat op het punt om op een spannende zeiltocht te vertrekken voor het tweede seizoen van het Vlaamse programma Over De Oceaan. Maar dat doet hij niet vooraleer hij met ons de begingeneriek deelt van James De Musical, en dat met een nummer dat wij niet meer uit ons hoofd krijgen.

James Cooke is een Vlaams televisiepresentator, televisieacteur, musicalacteur, theaterproducent én theaterregisseur. Wij kennen hem het best uit het avondpraatprogramma Gert Late Night, dat hij samen met Gert Verhulst presenteert. Hij zal weldra aan boord van een zeilboot stappen voor het tweede seizoen van het programma Over De Oceaan. Dat is een Vlaamse realityreeks van productiehuis Woestijnvis, waarin zes bekende Vlamingen, waaronder dus ook James, met een zeilboot de Atlantische Oceaan zullen oversteken. In het eerste seizoen zagen we o.a. al Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham.

James De Musical

Maar vlak voor zijn vertrek besloot hij met alle Vlaamse fans een primeur te delen, de begingeneriek van James De Musical. In dat nieuwe programma zal hij vanaf 25 november Broadway naar Vlaanderen brengen in een onvergetelijk muzikaal spektakel voor alle leeftijden.

Hierin wordt hij vergezeld door een hele reeks andere bekende Vlaamse gezichten, waaronder Niels Destadsbader, Natalia, Willy Sommers, uiteraard ook Gert Verhulst en meer! Al deze sterren zullen elk te gast zijn in hun eigen musical en zangeres Natalia zou als eerste aan de beurt zijn. Wij dansen alvast vol enthousiasme mee op de 50 seconden hieronder, jij ook?

Bekijk hieronder in primeur de begingeneriek van James De Musical:

James De Musical is vanaf 25 november elke donderdag te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...