‘Bake Off Vlaanderen’ komt binnenkort terug naar Play4

Beste bakkers, binnenkort komt Bake Off Vlaanderen terug! Het programma waarbij tien bakkers het in een afvalrace tegen elkaar opnemen, zal dit jaar nog te zien zijn op Play4. In een eerste teaser is te zien dat het seizoen zich opnieuw in de tuin van het Rubenskasteel in Elewijt zal afspelen.

Het nieuwe seizoen van Bake Off komt eraan. Dat laat Play4 vandaag weten aan de hand van een eerste video. Bake Off Vlaanderen is sinds 2017 een vaste waarde op de zender en is ondertussen al aan zijn zesde seizoen toe. Het nieuwe seizoen zal weer een knock-out wedstrijd worden tussen tien kandidaten.

Bake Off Vlaanderen

Binnen enkele maanden weten we weer wie de beste bakker van Vlaanderen is. Play4 heeft namelijk net bekendgemaakt dat er binnenkort een zesde seizoen aankomt. Bake Off is over de hele wereld al langer een fenomeen en vond vijf jaar geleden zijn weg naar ons land. Net zoals in vorige seizoenen zal presentator Wim Opbrouck terugkeren en zullen ook vaste juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn opnieuw te zien zijn.

In Bake Off Vlaanderen strijden tien gepassioneerde amateurbakkers voor de titel van Beste Bakker van Vlaanderen. Dat doen ze door hun skills te tonen in verschillende proeven. Per aflevering is er zowel een technische proef als een grote proef. Bij die eerste krijgen ze een beperkte tijd opgelegd om een onbekend recept te maken. Bij het tweede is er meer tijd en kunnen de bakkers het beste van zichzelf laten zien.

Teaser

In een eerste teaser is alvast te zien dat vaste waarden Wim Opbrouck en Regula Ysewijn zullen terugkeren. Zij zitten zogezegd verwikkeld in een nieuwe “crème scene investigation” die ze moeten zien op te lossen. De preview zit vol woordspelingen en verwijzingen naar het programma, maar voor de rest zijn er nog weinig nieuwe beelden te zien.

Waar we wel al vanuit kunnen gaan, is dat het seizoen zich opnieuw zal afspelen in de tuin van het Rubenskasteel. Een exacte releasedatum is er nog niet.

Bekijk de aankondiging van Bake Off hier:

Meer
Lees meer...