Play4 deelt eerste beelden van angstaanjagende ‘Fear Factor’ met Alex Agnew

Enkele maanden geleden liet Play4 weten bezig te zijn met een gloednieuw seizoen van Fear Factor. Toen kon iedereen zich aanmelden om de uitdaging aan te gaan. Uiteindelijk zijn er 16 kandidaten uitgekozen die hun grootste angsten recht in de ogen zullen kijken. Wanneer Fear Factor precies te zien is, is nog niet bekend.

Het nieuwe seizoen van Fear Factor komt er bijna aan. Daarin zullen onbekende duo’s recht tegenover hun grootste angsten komen te staan. Eén duo zal na een reeks angstaanjagende uitdagingen uitgeroepen worden tot winnaar. Zij zullen dan met een grote geldprijs naar huis gaan. Maar voor het zover is, moeten de duo’s natuurlijk eerst alle mogelijke beproevingen doorstaan. En in de eerste beelden is alvast te zien hoe daar enkele ongeziene stunts bijzitten.

Fear Factor

Het programma Fear Factor is voor een groot aantal kijkers geen onbekend terrein meer. De spelshow werd eerder al eens uitgezonden op VTM in 2005. Toen presenteerde Walter Grootaers. Het programma was in diezelfde jaren ook een groot succes in de Verenigde Staten en zelfs kinderen kregen met Cool Factor op Nickelodeon hun eigen versie.

Nu is de populaire show dus terug op Play4. En daarin zullen opnieuw verschillende duo’s proberen bewijzen dat ze voor niets of niemand bang zijn. Zij zullen zowel fysiek als mentaal op de proef gesteld worden in verschillende tests. Al liet Play4 eerder wel al weten dat het in deze editie minder zou gaan om het eten van vieze dingen en meer om stunts.

Eerste beelden

Uit de eerste preview is alvast af te leiden dat de zender zich aan die belofte zal houden. Daarin zien we namelijk meteen al het duo Kenneth en Maude. Zij moeten plaatsnemen in een auto die aan een kraan vasthangt. Maude wordt bestuurder, terwijl Kenneth in de kofferbak gaat liggen. De auto wordt naar boven getrokken en daarna naar beneden gelaten in water.

Daardoor begint de auto zich natuurlijk te vullen met water, terwijl de twee kandidaten nog vastzitten. Vooral voor Kenneth bleek het een angstige proef, want uit de kofferbak kon hij niets zien en was hij volledig aangewezen op Maude. “Je gaat naar beneden en alles begint zich te vullen met water. Eigenlijk wacht je gewoon tot je verdrinkt”, klinkt het.

Bekijk de preview van Fear Factor hier:

Fear Factor is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...