Alex Agnew is nog op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen ‘Fear Factor’: schrijf je hier in

Het grensverleggende programma Fear Factor is terug van weggeweest! Play4 en cabaretier en stand-upcomedian Alex Agnew zullen dit najaar de populaire show terug naar ons tv-scherm brengen. En goed nieuws, jij kan nog meedoen. Alex Agnew is namelijk nog steeds op zoek naar duo’s die hun angsten recht in de ogen willen kijken. Lees hieronder waar en hoe je je kan inschrijven.

Play4 en Alex Agnew brengen dit najaar Fear Factor, dé reality-spelshow van Vlaanderen, terug voor een volledig nieuw seizoen. Daarin zullen onbekende duo’s recht tegenover hun grootste angsten komen te staan. Zie jij en je partner/broer/zus/tante/mama/papa/collega/vriend/vriendin of oma/opa dat zitten en zijn jullie bereid om jullie grenzen te verleggen? Dan kunnen jullie je nog inschrijven voor Fear Factor 2022.

Over één ding hoef je je alvast geen zorgen te maken. Het programma belooft namelijk om dit seizoen ver weg te blijven van het eten van wansmakelijke zaken en gaat in de eerste plaats voor ongezien spektakel. Kandidaten zullen dus vooral de kans krijgen om zaken te doen die je doorgaans enkel en alleen in actiefilms hebt gezien.

Inschrijven

Komiek Alex Agnew is daarom nog op zoek naar straffe duo’s. In alle betekenissen van het woord. Misschien zijn er koppels die graag hun sleur willen doorbreken, collega’s die elkaar via deze speciale weg elkaar nog beter willen leren kennen of mogelijk een paar ex-lovers die elkaar toch nog voldoende vertrouwen om samen de strijd te willen aangaan. Iedereen is welkom.

Agnew zal de deelnemers onderwerpen aan een reeks beproevingen en ongeziene stunts die hen zowel fysiek als mentaal tot het uiterste zullen drijven. Je zal dus niet enkel de strijd aangaan met jezelf en je angst, maar ook die met je partner in crime én de andere duo’s. Uiteindelijk zal er één dapper duo naar huis gaan met een geldprijs.

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan als de bliksem in via de website van GoPlay.

Meer
Lees meer...