‘Fear Factor’ met Alex Agnew krijgt één speciale aflevering met bekende Vlamingen en deze BV doet al zeker mee

Het populaire programma Fear Factor keert dit najaar terug op televisie, op Play4. Presentator van dienst is deze keer stand-upcomedian Alex Agnew. Hij was maandagavond te gast in de De Cooke & Verhulst Show om onder andere daarover te spreken. In de talkshow vernamen we ook dat er een speciale aflevering komt van Fear Factor met bekende deelnemers. Alex Agnew loste met chocolatier Dominique Persoone meteen ook al een eerste naam.

Play4 en Alex Agnew brengen dit najaar Fear Factor terug voor een volledig nieuw seizoen. Daarin zullen onbekende duo’s recht tegenover hun grootste angsten komen te staan. Eind maart lanceerde de zender nog een speciale oproep voor deelnemers, maar nu lijken de kandidaten gevonden.

En die kandidaten zullen niet enkel onbekenden zijn. Het nieuwe seizoen van Fear Factor krijgt namelijk één speciale aflevering vol bekende gezichten. Dat heeft Alex Agnew zelf bekendgemaakt in de De Cooke & Verhulst Show.

Dominique Persoone

Gert Verhulst en James Cooke probeerden daar uiteraard meteen ook te weten te komen welke BV’s er hun grootste angsten onder ogen zullen komen. Hoewel Alex Agnew aanvankelijk niet van plan leek om iets te verklappen, gaf hij toch alvast een eerste naam. De Brugse chocolatier Dominique Persoone zal zich wagen aan Fear Factor. Welke angst hij daar zal proberen overwinnen, is voorlopig nog niet bekend.

Het wordt voor Dominique Persoone niet de eerste keer dat hij op televisie uit zijn comfort zone treedt. Zo voer hij in 2019 voor het programma Over De Oceaan van Play4 met vijf andere bekende Vlamingen met een zeilboot over de Atlantische Oceaan. Begin dit jaar was hij dan weer een van de deelnemers van De Verraders op VTM.

Kijk hier naar Alex Agnew bij de De Cooke & Verhulst Show:

Fear Factor is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...