‘Bake Off Vlaanderen Kerst’: Deze vier bv’s nemen het tegen elkaar op voor de titel van Beste Kerstbakker

Naast Bake Off Vlaanderen en Junior Bake Off komt Play4 ook dit jaar met Bake Off Vlaanderen Kerst. Daarin nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op voor de titel van Beste Kerstbakker. Deze keer gaat het opnieuw om een aantal interessante bakkers. Wie maakt volgens jullie het meeste kans?

We kennen vanavond, op woensdag 15 december 2021, de winnaar van het vijfde seizoen van Bake Off Vlaanderen. Volgende week is het aan vier bekende Vlamingen om hun keukenshort aan te trekken en het in de baktent tegen elkaar op te nemen in de derde editie van Bake Off Vlaanderen Kerst.

Bake Off Vlaanderen Kerst

In Bake Off Vlaanderen nemen tien onbekende hobbybakkers het tegen elkaar op. Maar in de kerstspecial Bake Off Vlaanderen Kerst gaat het om vier bekende Vlamingen. Het is al de derde editie van het kerstprogramma, waarbij er gezocht wordt naar een opvolger van Jeroom en Jani Kazaltzis.

De vier bv’s die dit jaar hun beste bakbeentje zullen voorzetten zijn Astrid Coppens, Bockie De Repper, Jennifer Heylen en Natalia. Zij hebben er allemaal duidelijk zin in. Astrid Coppens laat zo weten dat ze een grote liefhebster is van gebakjes. “Ik ben een echte zoetebek”, klinkt het. “Als ik voorbij een bakker ga, kijk ik altijd naar de patisserie. Ik denk altijd bij mezelf, laat dat maar aan de professionals over.” Bij Jennifer krijgen we een grote portie strijdlust te horen: “Ik wist dat ik competitief was, maar dat ik zo hard zou strijden voor een taart had ik nooit gedacht.”

Natalia heeft dan weer een hele strategie. “Bakken is focus. Eens ik vertrokken ben, wil ik voor het beste gaan … en als het dan nog zou smaken, is dat de kers op de taart!” De vreemde eend in de baktent is waarschijnlijke Bockie De Repper. Hij laat weten dat hij niets kent van bakken. “De enige ervaring die ik heb met bakken, is met bakken bier”, grapt hij.

De opnames zijn al achter de rug, want tijdens de wedstrijd is Natalia nog zwanger. De zangeres beviel op 8 december van haar zoontje Apollo.

Bake Off Vlaanderen Kerst is op woensdag 22 december 2021 om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...