‘James De Musical’ komt met liveconcert naar Lotto Arena

Het tweede seizoen van James De Musical is nog maar net bezig, maar toch heeft Play4 opnieuw nieuws rond de reeks. Begin volgend jaar komt presentator James Cooke met zijn show namelijk naar de Lotto Arena. Daar zullen verschillende acts uit de levens van onder andere Bart Peeters en Margriet Hermans te zien zijn. Maar deze keer zullen ook zij meespelen in hun eigen show.

James De Musical zoekt het een stapje hoger. Op zaterdag 4 februari komt er namelijk een show rond het populaire programma naar de Lotto Arena. Daar zullen artiesten als Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers zelf deel uitmaken van hun eigen verhaal. Daarnaast zit de show ook vol extra dansers en zangers.

James De Musical

Vorig jaar zagen de kijkers hoe onder andere Gert Verhulst, Jani Kazaltzis en Natalia werden gevierd in een echte musical. Daarin gingen James Cooke en een grote groep acteurs aan de hand van vijf musicalacts op een reis door het leven van de centrale gasten.

Vorige week is het tweede seizoen van start gegaan. Daarin zien we de levens van Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts voorbijflitsen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij.

Liveconcert

Om de show tot een nieuwe dimensie te brengen, heeft Play4 nu aangekondigd dat er een grote liveshow naar de Lotto Arena in Antwerpen komt. Op zaterdag 4 februari, wanneer het nieuwste seizoen nog volop te zien is, krijg je dus de kans om alles live mee te maken, al zal het er wel wat anders uitzien.

In James De Musical Live On Stage krijgen we de BV’s namelijk in hun eigen musicalscènes te zien. Zo zullen Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans zich zelf als ‘musicalacteur’ wagen. Met de hulp van het nodige spektakel, dansers en andere zangers belooft Play4 alvast dat het een feestje zal worden.

“Dit is een droom én tegelijkertijd ook heel spannend. Het wordt een onvergetelijk totaalspektakel in een warme en gezellige sfeer. We brengen de intimiteit van de Moulin Rouge naar de Lotto Arena en gaan er samen met het publiek een geweldige avond van maken”, vertelt presentator James Cooke.

Meer
Lees meer...