Japanse film en manga-adaptatie ‘City Hunter’ van Netflix krijgt eerste teaser trailer

De razend populaire Japanse manga City Hunter krijgt een live-actionremake op Netflix. Het gaat om een film die eind april uitkomt en nu een eerste veelbelovende teaser trailer kreeg.

De manga City Hunter van Tsukasa Hōjō ontstond in 1985 en liep tot 1991. In die tijd verschenen er 35 volumes van de comic en zijn er zo’n 50 miljoen exemplaren verkocht. De jaren daarna verschenen er regelmatig films en series die op de manga gebaseerd zijn, zowel animatie als live-action.

Aan dat laatste waagt Netflix nu ook. Dat maakte de streamingdienst vorige maand al bekend toen het een reeks plannen deelde voor de Japanse markt. En nu is er ook een eerste teaser gedeeld van de film, die vanaf donderdag 25 april te zien zal in op Netflix.

Ryo Saeba

In de teaser trailer zien we Ryohei Suzuki (Last of the Wolves) als hoofdrolspeler Ryo Saeba. Hij werkt als sweeper voor de onderwereld in Shinjuku, het commerciële en bestuurskundige centrum van Tokio waar het grootste gedeelde van het nachtleven doorgaat.

Zijn partner daar is Hideyuki Makimura, gespeeld door Masanobu Ando (Kids Return). Samen achtervolgen ze Kurumi, een beroemde cosplayer. Daarbij komt Kideyuki om het leven. Kaori Makimura, gespeeld door Misato Morita (Missing), ziet die dood van haar broer en vraagt Ryo om de dood van zijn oude partner te onderzoeken. Zij krijgen daarbij de hulp van detective Saeko Nogami, gespeeld door Fumino Kimura (Reminiscence).

Bekijk hier de teaser trailer van City Hunter:

City Hunter is vanaf donderdag 25 april te zien op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...