Left Right
scrollTop top

Je inschrijven voor ‘De Mol’ 2019? Dat kan nog tot vanavond!


Je inschrijven voor ‘De Mol’ 2019? Dat kan nog tot vanavond!

Wil jij meedoen aan ‘De Mol’? Als je denkt dat jij de ideale kandidaat bent, dan moet je je natuurlijk inschrijven! En dat kan nog, tot vanavond om precies te zijn. Daarna selecteren Gilles en z’n team weer negen kandidaten en één mol om er mee naar een topbestemming te vertrekken, loodzware opdrachten te vervullen en de mol te zoeken. 

Vlaanderen was weer acht weken lang in de ban van De Mol: een collectieve ‘ooh’ ging door het publiek toen pastoor Pieter iedereen (inclusief parochie) bleek voorgelogen te hebben. Bahador en Lloyd wisten het, maar ook veel kijkers waren mee. Denk jij dat je een goede mollenvanger of mol zou zijn en wil je drie weken naar een exotische bestemming met Gilles De Coster en co? Dan kan je je inschrijven.

Inschrijven tot vanavond

Maar, zo wil de presentator ook zelf benadrukken: je hebt niet zoveel tijd meer. Vanavond is je allerlaatste kans om deel uit te maken van De Mol 2019. Inschrijven kan via deze link op de website van VIER. Na enkele preselecties worden er dan potentiële kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.

VIER

Meedoen aan De Mol is niet simpel: je bent best iemand met een stevig uithoudingsvermogen, hebt tamelijk wat tactisch inzicht en je laat niet makkelijk in je kaarten kijken, zelfs als kandidaat. Je hebt het ook liefst voor verre bestemmingen. Vorig jaar trok de crew van De Mol naar Mexico, het jaar ervoor bezochten ze Zuid-Afrika en in het eerste jaar van de reboot raceten de kandidaten door Argentinië.

Wat moet je doen om je in te schrijven?

Mochten we de formule kennen voor de ideale kandidaat van De Mol, we zouden nu steenrijk zijn. Maar je moet wel degelijk volwassen zijn om mee te mogen doen. Je stuurt tijdens je inschrijving ook een filmpje van 90 seconden door waarin je je voorstelt, en een recente foto. Bij voorkeur kan je ook enkele weken verlof nemen (nee, wij weten ook nog niet wanneer) en kan je in alle toonaarden zwijgen als je collega’s vragen waar je heen gaat.

Inschrijven voor De Mol kan dus nog hier tot twaalf uur vannacht.


Wie graag wil weten wat ‘m te wachten staat tijdens de selectiegesprekken: hieronder is een compilatie te zien van de kandidaten van vorig jaar!

VIER

Kan je niet wachten tot volgend jaar? Boek dan je reis naar Mexico en breng een bezoekje aan de locaties uit De Mol!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308