Je kan de Kardashians (en andere reality) nu streamen in België en het is supergoedkoop

Je kan de Kardashians (en andere reality) nu streamen in België en het is supergoedkoop

Netflix is niet meer de enige streamindienst van het land: je kan nu ook realityseries streamen op Hayu. We willen niet zeggen dat we Keeping Up With The Kardashians echt misten in het Netflix-aanbod, maar we zijn wel blij dat het nu toch legaal te krijgen is voor wie geen kabelabonnement heeft. Nog een pluspunt: ’t is spotgoedkoop.

Is jouw ideale avond gevuld met een stapel van de vreemdste reality-tv? Kijk jij niet op als we de namen Millionaire Matchmaker, The Real Housewives of Botched noemen? Dan hebben we meer dan goed nieuws voor je: er is namelijk een streamingdienst die specialiseert in realityshows. Reality 24/7 als het ware. En ja, die is nu ook in België.

Keeping Up With the Kardashians

Hayu heet het fenomeen en hij heeft bijvoorbeeld Keeping Up With The Kardashians in z’n catalogus staan. Hoewel het aanbod natuurlijk niet super-uitgebreid is, kan je er wel genieten van de beste Amerikaanse reality wanneer jij het wil en zonder reclame. Nog een voordeel: sommige series zal je in België enkel op kabel-tv kunnen zien (zoals KUWTK) en voor wie op kot zit is dat echt vervelend.

Wie is wie bij de Kardashians? Wij hebben een handige lijst

Dat euvel is nu dus verholpen met Hayu, je moet dus thuis niet meer smeken om een kabelabonnement zonder toe te geven waar je je precies mee bezighoudt in je vrije tijd. Want Hayu kost ook maar 5,99 euro per maand, da’s minder dan Netflix. Je krijgt daarvoor zo’n 6.000 afleveringen aan topreality.

Prijs Hayu

Nog een voordeel: de afleveringen komen op Hayu zodra ze uitgezonden worden op de Amerikaanse tv. Je loopt dus niet meer achter en kan zo ook vlotter op sociale media volgen wat al de (wannabe)-celebs te uitvoeren zonder gespoiled te worden. Opgelet: er is nu een actie bij Hayu waarbij je de eerste dertig dagen gratis mag proberen. Na die dertig dagen loopt je abonnement wel meteen door.

Gesponsorde artikelen