Je kan nu een rolletje winnen in ‘Fantastic Beasts 3’

Je kan een bijrol winnen in de nieuwe film van ‘Fantastic Beasts’. Het enige wat je moet doen, is je naam en gegevens invullen. Er zijn een paar “kleine” randvoorwaarden, maar echte Harry Potter-fans vinden dat natuurlijk geen probleem.

Op 16 november komt Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de zalen, de tweede film in de Harry Potter-prequelreeks. Maar ook de productie van deel drie is al op gang getrokken, dat liet ook Johnny Depp (Grindelwald himself) al weten. En jij kan deel uitmaken van dat derde deel, tenminste, als je aan de voorwaarden voldoet.

Een rol in Fantastic Beasts 3

Je kan nu je kans grijpen om in een bijrol mee te spelen in de derde Fantastic Beasts. Je kan je hier kandidaat stellen. Een voorwaarde is wel dat je verhuist naar Engeland, Wales, Schotland, Noord-Ierland of Ierland. Verdere voorwaarden van je kandidatuur en deelname raadpleeg je hier.

Onlangs werden al enkele korte scènes uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gelost.

Wat krijg je er nog bij? Een exclusieve rondleiding in de studio’s in Leavesden, de kans om twee dagen op de set rond te lopen en drie nachten accommodatie in de buurt, voor twee personen, met hotel inbegrepen. Je moet wel je vlucht van en naar Londen zelf betalen, maar een transfer naar je hotel en terug zit wel in de prijs inbegrepen. Het beste stuk? Je moet je gewoon inschrijven. Het kost je dus geen frank. Je moet ook niet écht kunnen acteren, je zal gewoon een extra spelen op de set. Geen angst dus.

De aankondiging op Twitter:

Hier is nog eens de trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en alles wat we al over de film weten.

Meer
Lees meer...