Left Right
scrollTop top

Je kan nu je vrienden aan een lief helpen met de nieuwe app Wingman (maar nog niet bij ons)


Je kan nu je vrienden aan een lief helpen met de nieuwe app Wingman (maar nog niet bij ons)

Heb jij soms de oncontroleerbare drang om je vrienden of vriendinnen te helpen bij hun dating- en liefdesleven? Vanaf nu is daar de perfecte app voor! Met Wingman kies jij de mensen uit die volgens jou goed bij je vrienden passen én kun je ook nummer 1-wingman worden in de ranking.

Technisch gezien is Wingman geen dating-app, maar een match making-app. Het verschil met andere apps die je liefdesleven kunnen beïnvloeden, is dat je vrijgezelle vriend of vriendin zelf geen profiel kan maken en ook zelf geen contact kan maken met andere mensen op de app. Afhankelijk van hoe jij over je vrienden denkt, is dat een topidee of een absolute nachtmerrie.

Hoe de app werkt is simpel: jij maakt een profiel aan voor de vrijgezelle vriend of vriendin in kwestie en gaat swipe-gewijs op zoek naar de perfecte match. Als die persoon hetzelfde denkt over jouw vriend, dan is er een match én kunnen de twee vrijgezellen in kwestie contact met elkaar opnemen. Ja, vanaf daar zijn de behulpzame vrienden technisch werkloos en is het aan de vrijgezellen om iets te doen met hun match.

Nog niet bij ons

Als er een competitiebeestje in jou schuilgaat, is er nog leuk nieuws: je kan proberen zoveel mogelijk vrienden aan een match te helpen en jezelf zo kronen tot nummer 1-wingman in de ranking!

De maker van de app is Tina Wilson. Zij ontdekte na een breuk dat haar vrienden haar heel erg graag wilden helpen om opnieuw te daten, maar dat bleek in praktijk niet zo makkelijk. Wingman werd de voorbije jaren al getest in het Verenigd Koninkrijk en Australië. Maar vanaf vandaag kun je de app dus ook downloaden in de Verenigde Staten. Hoe lang wij nog moeten wachten op het matchmakinghulpje is (helaas) onduidelijk.

iTunes Store

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…