Jin (BTS) kondigt eerste soloalbum aan

Jin van BTS heeft zijn eerste soloalbum aangekondigd. In juni was hij het eerste lid van BTS dat terugkeerde van zijn verplichte legerdienst. Vorige week bracht hij de nieuwe, langere versie van het nummer Super Tuna uit en nu heeft hij ook zijn eerste album aangekondigd. Het album ‘Happy’, zal verschijnen op vrijdag 15 november.

Jin is het oudste lid van de Zuid-Koreaanse boyband BTS, waardoor hij eind 2022 als eerste lid aan zijn verplichte legerdienst begon. In de periode voor de andere leden aan hun legerdienst begonnen, brachten ze al allemaal een soloalbum uit. Nu heeft Jin als laatste van de zeven leden ook zijn eerste soloalbum aangekondigd.

‘Happy’

Jins soloalbum krijgt de naam ‘Happy’ en zal verschijnen op vrijdag 15 november. In de aankondiging van het album komen we al te weten dat het zal bestaan uit zes nummers die elk hun eigen vibe hebben, maar wel verbonden worden door hun “band sound“.

“‘Happy’ is een uitnodiging van Jin aan zijn fans om hem te te vergezellen op zijn reis op zoek naar vreugde”, staat er ook alvast te lezen in het statement. “Met zijn oprechte emoties en warme boodschappen aan zijn fans, die verwerkt zitten in ‘Happy’, hopen we dat het album jullie ook allemaal vreugde kan brengen.”

Verder worden er ook al verschillende activiteiten beloofd om het album te ondersteunen. Ondertussen is er ook al een schema verschenen waarin we daarover al wat meer te weten komen.

Bekijk hier de aankondiging van ‘Happy’:

Bekijk hier het schema:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...