Jin (BTS) maakt tracklist album bekend met enkele opvallende namen

Enkele dagen geleden kondigde Jin van BTS zijn eerste soloalbum aan. De zanger zal op vrijdag 15 november als laatste lid van de Zuid-Koreaanse boyband zijn solodebuut uitbrengen. We wisten al dat het album de naam ‘Happy’ zal hebben en zal bestaan uit zes nummers. En nu kennen we ook de tracklist, met de titels, producers, schrijvers en zelfs een featuring artist van die nummers van ‘Happy’ van Jin.

Jin keerde in juni als eerste lid van BTS terug van zijn verplichte legerdienst. Kort na zijn terugkeer liet de zanger al weten dat hij werkte aan zijn eerste soloalbum. Het resultaat daarvan zullen we volgende maand te horen krijgen in het album ‘Happy’ dat eerder deze week werd aangekondigd. Nu weten we ook hoe de zes nummers op het album zullen heten.

Gary Barlow van Take That en Wendy van Red Velvet

Vandaag deelde Jin alvast de tracklist van zijn album. Het gaat om zes nummers, die volgens het eerste statement over het album elk een verschillend genre zouden hebben. Het eerste nummer op het album wordt de title track. De song kreeg de naam Running Wild en heeft alvast een bekende naam bij de producers en schrijvers staan. Het gaat hierbij om niemand minder dan Gary Barlow van de Britse boyband Take That.

De tweede track op het album wordt I’ll Be There. Dit is de pre-release single van het album en zal al volgende week, op vrijdag 25 oktober, verschijnen. Het derde nummer krijgt de naam Another Level. Voor de vierde song, 네게 닿을 때까지, werkte Jin samen met verschillende namen uit de Japanse rockwereld. Dus hier zullen we dus waarschijnlijk een nieuwe kant te zien krijgen van Jin die in het verleden vooral emotionele ballades (en een chaotisch nummer over tonijn) uitbracht. De titel vertaalt naar Until I Reach You. Het vijfde nummer op het album wordt Heart on the Window. Voor dit nummer werkte Jin samen met Wendy van de K-popgroep Red Velvet. Ook het zesde en laatste nummer op het album kreeg een Koreaanse titel. Het gaat om 그리움에, dat je kan vertalen naar In Longing.

Jin werkte zelf ook mee aan de nummers I’ll Be There, 네게 닿을 때까지, Running Wild en 그리움에.

Bekijk hier de volledige tracklist:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...