Jin (BTS) brengt vrijdag de nieuwe versie van ‘Super Tuna’ uit

Jin van BTS brengt op vrijdag 11 oktober een nieuw nummer uit. Al is het niet helemaal nieuw. Het gaat om de extended version van zijn nummer Super Tuna, dat hij in 2021 uitbracht. Op 13 juni bracht Jin deze nieuwe versie al live tijdens zijn evenement meteen na zijn terugkeer uit het leger.

Jin van BTS is ondertussen al enkele maanden terug van zijn verplichte militaire dienstplicht. Morgen, op vrijdag 11 oktober, zal hij zijn eerste nieuwe single uitbrengen. Helemaal nieuw is de single echter niet, want Jin bracht Super Tuna al uit in 2021. Toen ging het echter om een versie van amper 1 minuut en 8 seconden. Vanaf morgen zal het nummer wat langer duren.

Super Tuna

Vandaag startte Jin een livestream ter ere van de verjaardag van zijn groepsgenoot Jimin. Maar – zo vertelde hij al snel – eens er meer dan een miljoen mensen in de livestream zaten, zou hij het thema van de stream veranderen. Wanneer het zover was, trok hij de poster van Jimin van de muur en onthulde hij een poster van Super Tuna.

Morgen zal de langere versie van Super Tuna dus beschikbaar zijn op de verschillende streamingplatformen. Het nummer zal ook een nieuwe videoclip krijgen, waarvan Jin al een deeltje liet zien tijdens zijn livestream.

Jin liet eerder ook al weten dat hij bezig is met de voorbereidingen van zijn soloalbum. Hij is namelijk het enige lid van BTS dat nog geen soloalbum uitbracht. Jin vertrok als oudste lid van BTS namelijk als eerste naar het leger, waardoor hij geen tijd had om een album voor te bereiden voor zijn legerdienst. J-hope komt volgende week als tweede lid van de groep terug uit het leger.

Bekijk hier nog eens de videoclip van de originele versie van Super Tuna:

Bekijk hier de liveversie van de extended version van het nummer:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...