Jin (BTS) keert volgende week terug uit leger en viert dat meteen met opvallend knuffelevenement

De dag waarnaar fans van BTS al anderhalf jaar naar aftellen, komt dichtbij. Over precies negen dagen keert Jin als eerste lid van de groep terug van zijn verplichte legerdienst. Die dag valt (niet geheel toevallig) één dag voor de elfde verjaardag van BTS. Daarom zal Jin op donderdag 13 juni zijn terugkeer vieren met een opvallend evenement.

Elk jaar viert BTS tijdens de eerste twee weken van juni FESTA. Dat is de aanloop naar de verjaardag van BTS op 13 juni. Aangezien BTS zijn debuut maakte op 13 juni 2013 blaast de groep dit jaar dus elf kaarsjes uit. Vorig jaar werd de tiende verjaardag van de groep uitgebreid gevierd en ook dit jaar wordt het een feestelijke editie met als hoogtepunt de terugkeer van Jin. Hij mag het leger verlaten op donderdag 12 juni en zal een dag later, op vrijdag 13 juni, al te zien zijn op een evenement voor de fans.

Knuffelen met Jin

Tijdens het evenement dat zal doorgaan op donderdag 13 juni, zal Jin in totaal 1.000 fans een knuffel geven. In het statement over het evenement komen we te weten dat dit op vraag van Jin zelf wordt georganiseerd. In totaal zal het evenement zo’n drie uur duren, wat betekent dat de knuffels ongeveer 10 seconden zullen duren. Het knuffelen is ook niet verplicht. Bij de aankondiging staat namelijk ook dat je een hand mag geven als je dat meer ziet zitten.

De 1.000 winnaars zullen geloot worden uit de deelnemers. De voorwaarden om deel te nemen zijn dat je een ARMY Membership hebt én dat je minstens een van de meest recente albums van BTS of de individuele leden hebt gekocht via de Weverse Shop. Het gaat hierbij om alle albums vanaf ‘PROOF’. En natuurlijk moet je er ook voor kunnen zorgen dat je volgende week in Seoul in Zuid-Korea geraakt.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...