Jung Kook (BTS) brengt deze week nieuw nummer uit

Het houdt niet op voor fans van BTS. Nadat RM recent zijn tweede officiële soloalbum loste, is het deze week al weer tijd voor de volgende release. Het gaat deze keer om een single van Jung Kook. Never Let Go is een single die opgedragen wordt aan ARMY, de fans van BTS, en maakt deel uit van de jaarlijkse FESTA-activiteiten van de groep.

Het wordt een geweldige maand voor fans van BTS, want op donderdag 12 juni zal Jin als eerste lid van de groep zijn militaire dienstplicht afronden. Zo zal er een einde komen aan de periode van zes maanden waarin er geen enkel lid van BTS actief was. In die periode moesten fans echter niet op hun honger blijven zitten. Zo bracht V een samenwerking en een solosingle uit, verscheen de concertfilm van ‘D-DAY’ van SUGA in de zalen, bracht j-hope een documentairereeks en bijhorend soundtrackalbum uit en kwam RM met zijn tweede soloalbum ‘Right Place, Wrong Person’. En nu is het de beurt aan Jung Kook, die vrijdag een nieuwe single zal uitbrengen.

FESTA

Tijdens zijn laatste livestream voor hij aan zijn militaire dienstplicht begon, liet Jung Kook weten dat fans zes maanden moesten wachten en dat er dan iets zou verschijnen. En het jongste lid van BTS hield zijn woord. Nu vrijdag, op 7 juni, zal er een nieuwe single van Jung Kook verschijnen. De single kreeg de naam Never Let Go en maakt deel uit van de jaarlijkse FESTA-festiviteiten.

Elk jaar viert BTS tijdens de eerste twee weken van juni FESTA. Dat is de aanloop naar de verjaardag van BTS op 13 juni. Aangezien BTS zijn debuut maakte op 13 juni 2013 blaast de groep dit jaar dus elf kaarsjes uit. Vorig jaar werd de tiende verjaardag van de groep uitgebreid gevierd en ook dit jaar wordt het een feestelijke editie met als hoogtepunt de terugkeer van Jin. Hij mag het leger verlaten op donderdag 12 juni en zal een dag later, op vrijdag 13 juni, al te zien zijn op een evenement voor de fans.

Never Let Go

Maar er is meer, want vrijdag zal er dus een gloednieuwe single van Jung Kook verschijnen. Op het fanplatform Weverse leren we dat het gaat om een emotionele tribute aan zijn fans met de boodschap om “elkaars hand nooit los te laten”. Het nummer vormt een “teken van dankbaarheid voor de grenzeloze liefde van ARMY over de hele wereld”.

Daarnaast kunnen fans op zaterdag 8 juni ook genieten van een nieuwe editie van BANGBANGCON. Dit concept werd tijdens de coronapandemie in het leven geroepen. Tijdens BANGBANGCON worden oude concerten van BTS gelivestreamd. Daardoor kunnen fans samen genieten van de concerten, alsof ze live plaatsvinden.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...