V (BTS) lost nieuwe single ‘FRI(END)S’

V van de Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft zijn nieuwe single gelost. Het gaat om een romantisch nummer met de naam FRI(END)S, dat ook al meteen een opvallende videoclip kreeg.

Je zou het bijna vergeten, maar alle leden van de Zuid-Koreaanse boyband BTS zijn op dit moment bezig met hun legerdienst. Dat weerhoudt hen er echter niet van om aan de lopende band nieuwe content te lossen. Zo verschijnt later deze maand de documentaire HOPE ON THE STREET over het dansverhaal van j-hope, samen met een soundtrackalbum. Volgende maand kan je dan weer naar de cinema voor de concertfilm SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE. En vanaf vandaag kan je luisteren naar de nieuwe single FRI(END)S van V.

FRI(END)S

Voorlopig zit er nog geen rust aan te komen voor fans van BTS. Want sinds vandaag is de nieuwe single van V uit. Het gaat om het nummer FRI(END)S dat nauw aansluit bij het genre van V’s debuutalbum ‘Layover’. FRI(END)S is een romantisch nummer in het pop/soul/r&b-genre. In het lied zingt V over een vriendschap die moet eindigen, om een relatie te worden. “But we say we’re just friends, just for now. Yeah, but friends don’t say words that make friends feel like more than just friends, just for now. Now I’m over pretending, so let’s put the end in friends.

Het nummer kreeg ook al meteen een videoclip waarin we V in twee universums te zien krijgen. In het eerste is hij single in een wereld vol koppels. In het tweede heeft hij een gelukkige relatie, maar wordt hij omringd door koppels die ruziemaken. Maar beide verhalen eindigen op dezelfde manier. V wordt aangereden door een auto. Op het einde ontwaakt V nog een derde keer, maar deze keer naast zichzelf.

Wat opvallend is dat het in de clip gaat om koppels van verschillende genders en seksualiteiten, wat voor Zuid-Korea zeker als vooruitstrevend gezien kan worden.

Bekijk hier de videoclip voor FRI(END)S:

Meer
Lees meer...