J-hope (BTS) kondigt documentaire én nieuw album aan

J-hope van de Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft een nieuwe docureeks en een bijhorend album aangekondigd. J-hope is een van de rappers van BTS, maar is daarnaast ook een van de main dancers van de groep. De documentaire zal dieper ingaan op zijn passie voor dans en dan in het bijzonder hiphop.

Sinds december zijn alle leden van BTS bezig met hun verplichte legerdienst. Maar dat betekent niet dat fans van de groep zich nu hopeloos zitten te vervelen. Met enige regelmaat verscheen er de afgelopen weken nieuwe content en zelfs nieuwe muziek. Binnenkort mogen we zelfs een heel nieuw album verwachten.

HOPE ON THE STREET

Op zondag 18 februari 2024, zijn 30ste verjaardag, kondigde j-hope met een teaser de documentaire HOPE ON THE STREET aan. Die documentaire zal het dansverhaal van de rapper en danser vertellen in verschillende afleveringen. De naam HOPE ON THE STREET doet bij fans van BTS waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Onder deze noemer deelde j-hope in het verleden namelijk al verschillende video’s waarin hij alleen of met andere leden van BTS freestylede of choreografie uitvoerde. De docureeks HOPE ON THE STREET zal verschijnen op vrijdag 29 maart 2024.

Op diezelfde dag zal er ook een nieuw album van j-hope verschijnen. ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ zal een verlengde zijn van de documentairereeks en zal bestaan uit zes nummers. Het wordt het tweede officiële soloalbum van j-hope na ‘Jack In The Box’, dat in juni 2022 verscheen. Eerder maakte j-hope ook al de mixtape ‘Hope World’.

Je kan het album vanaf morgen, maandag 19 februari 2024, pre-orderen via de Weverse Shop.

Bekijk hier de teaser voor de docureeks HOPE ON THE STREET:

Bekijk hier de aankondiging voor het album ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’:

Meer
Lees meer...